TUDÁSTÁR

Legfrissebb Fotóalbum

graf graf graf graf
tovább
 
TECHNOLOGIA - Műszaki adatok

 

Könnyűszerkezetes technológiával való építkezés a nyugati országokban már teljesen bevált és elterjedt építési mód, mely hazánkban is kezdi megvetni lábát. Az általunk kínált technológia biztosítékot nyújt Önnek abban, hogy felépült otthona nem csak olcsó, de magas minőségű is lesz.

−    Az általunk épített házak falai hossztoldott, hőkezelt fa tartószerkezetű nagyelemekből épülnek fel. Ennél a technológiánál a falpanelek üzemi környezetben, előgyártással készülnek. ( Egy átlagos családi ház összes falpaneljének elkészítése csupán 3-4 munkanap!)

-    Hőszigetelési értéke messze felülmúlja a mai kor legmodernebb téglaépítésű falszerkezeteinek hasonló értékeit. Ez elegendő arra, hogy akár 40-50% -kal alacsonyabb fűtési költségekkel számolhassunk!

-    Köztudott, hogy a téglafal nehezen melegszik át, de tény, hogy ugyanilyen nehezen is adja le a felvett hőt. Ezzel szemben az általunk épített könnyűszerkezetes házak gyorsan felfűthetők, a falak kevés hőt vonnak el, így rengeteg energiát spórolhat meg, amely a falak felfűtését szolgálná. A nyári napsütés ellen ajánljuk a tégla előtét falat, mellyel megóvhatjuk falpaneljeinket a napsugárzástól, a felmelegedéstől, másrészt teljesen egyedivé tehetjük homlokzatunkat. Ilyen technológiával épülnek a Jövő-Háza Exclusive rendszerű házaink, melyekhez hozzátársítva egy 3 cm légrést a levegő folyamatos cirkulálását érhetjük el, mely hűti a falpaneleket. Amennyiben a falpanel belső oldalán elhelyezünk egy hőtükrös párazáró fóliát, úgy még a sugárzási hőt is kivédhetjük, amelyre a hagyományos hőszigeteléssel nem lenne lehetőségünk. Ebből is látszik technológiánk mennyire kifinomult.