TUDÁSTÁR

Legfrissebb Fotóalbum

graf graf graf graf
tovább
 
SZOLGÁLTATÁSOK

 

Mindenki életének fontos időszaka az otthonteremtés. Szakértő kollegáink készséggel állnak rendelkezésükre, hogy az Önök egyedi elképzeléseit követve, személyre szabott megoldásainkkal felépülhessen álmai háza.

Irodánk számára fontos, hogy a múltból merítkezve, jelen korunk technikai megoldásait alkalmazva a jövő számára építsünk házat!


Hitvallásunkhoz híven, tevékenységi körünkben ezért épp úgy szerepet kapnak a modern könnyűszerkezetes házak, a megújuló energiaforrások alkalmazása, mint ahogyan a vályogházak és azok megóvása is.

A könnyűszerkezetes házépítés régi-új jellege abban rejlik, hogy ezt a technológiát már hosszú ideje előszeretettel alkalmazzák tőlünk nyugatabbra fekvő országokban, hazánkban azonban ez az építési mód csupán pár évtizede jelent meg és az emberek nagy többsége még nem ismeri.

Cégünk ezt a már bevált építési technológiát alkalmazza, tudatosan törekedve arra, hogy tevékenysége során óvja, védje környezetét. Mindez megvalósítható a könnyűszerkezetes elemek környezetbarát volta miatt, a környezettudatos építéssel, és átfogó környezetvédelmi szolgáltatásunkkal. A környezettudatosság napjainkban kiemelkedő szerepet kap, melyhez Ön is hozzájárulhat, amennyiben vállalatunk szolgáltatását választja, hisz ezzel a technológiával épült otthonuk nem csak pénztárcájukat fogja megkímélni, hanem a felhasznált energiaforrásokat is megspórolja, így ezzel környezetünk terhelését is lényegesen lecsökkenthetjük.